Kerst menu!

Vier de feestdagen met Reyna Be!

De zon gaat weer vroeg onder, de dagen worden korter en de haard gaat weer aan. Het jaar is alweer bijna voorbij. De feestdagen komen er weer aan en die zijn uiteraard niet compleet zonder een waanzinnig kersmenu vol van heerlijke lekkernijen.

Bij Reyna Be hebben wij een aantal feestelijk opties, niet alleen kunt u in ons restaurant terecht, wij komen u ook verwennen bij u thuis, of op het kantoor

Wij zijn alle kerstdagen geopend en u kunt gewoon bij ons terecht voor de onbeperkte bites voor 32,95. Ook staan onze 2, 3 en 4 gangen chefs menu’s volledig in het thema van kerstgerechten. Onze bezorg en afhaal service gaat gewoon nog door. Haal de chef in huis met ons 3 gangen keuze menu. U vindt verdere informatie onderaan de afbeelding.

  1. U kunt een 2 of 3 gangen menu samenstellen met de bovenstaande gerechten. De gerechten worden in de middag bij u geleverd.
  2. U kunt de gerechten thuis opwarmen, de instructies zullen worden mee geleverd.
  3. De menu’s zullen voor 15:00 geleverd worden.
  4. Op deze manier kunt u dineren op een tijdstip dat u en uw gezelschap uit komt.

De gerechten moeten van te voren besteld worden zodat wij de kwaliteit van de kerstdiners goed kunnen waarborgen. De bestellingen kunnen tot uiterlijk 22 december worden besteld voor 23:59. De bestelling kan worden gedaan per mail via : info@reynabe.com . Krijgt u geen reactie binnen 24 uur? Controleer uw spam box of bel voor een bevestiging naar: 033 4565529.

Bij de bestellingen hebben wij een aantal gegevens nodig zoals: Welke dag het menu geleverd mag worden, voor hoeveel personen het is , het adres van bestemming, de keuze van een menu, e-mail adres, telefoon nummer, allergie├źn en de gewenste manier van betaling. Betaal mogelijkheden zijn contant, pin of tikkie. Een bestelling zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien:

Bestelling kerst menu, 4 personen.

Voorgerechten 2x geitenkaas 1x gerookte zalm en 1x herten-carpaccio.

Hoofdgerechten 1x Indische gehaktballetjes 1x rollade van pompoen en 2x de parelhoen.

Nagerechten 3x cheesecake en 1x appelstrudel.

  • 1ste kerstdag
  • Familie Reyna Be
  • De Beurs 48,49 3823GA
  • info@reynabe.com
  • 033 4565529
  • pin of tikkie

Voor verdere vragen kunt u ons altijd bellen tussen 14:00 en 22:30 . U kunt ook altijd een mailtje sturen.

Fijne Feestdagen!